1 thought on “Indkaldelse Generalforsamling 2018

 1. Britta Barlebo

  Tak for en velgennemført og hyggelig generalforsamling.
  I forlængelse af vor snak om 2 parceller vil jeg gerne kommentere min situation. VE 36 var fra tidernes morgen en parcel på ca 5000 mm..
  I forbindelse med salget i 2002, fik den tidlige ejer tilladelse til evt at udstykke en grund på 1400mm. Det blev aldrig gjort, så grunden er som den altid har været, nemlig 5000mm og tæt på kvadratisk og hed stadig VE 36. Da Holskov skulle bygge , (Hannes hus), bad han om tilladelse til at flytte indkørslen fra Lyngvang til VE vej, så udsigten ikke skulle kompromitteres af parkerede biler. Det gav vi naboer tilladelse til, og resultatet blev athusnummeret skulle være 36C, da man kunne risikere, at jeg på et tidspunkt ville stykke fra. Derfor hedder min grund nu 36ab, men er altså udstykket som en grund, og derfor skal der vel også kun betales et kontingent til grundejerforeningen, som der er gjort så længe denne grund har eksisteret.
  Håber på forståelse fra bestyrelsen.
  Med venlig hilsen Britta Barlebo.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *