Workshop om naturen i sommerhusområderne

Workshoppen var et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening (DN Odsherred), Grønt Råd Odsherred og Odsherred Kommune og handlede kun om naturen i sommerhusområderne og kommunes ønske om at bevare Oddens særlige – og meget mangfoldige og varierede – natur. Og at blive en mere “vild” kommune, der netop er kendt for at passe på sin natur.

LINKS FRA WORKSHOP til inspiration:

  • Tage emnet ‘Giv naturen plads på din sommerhusgrund’ op på sommerens generalforsamlinger, hvor I også gerne må opfordre medlemmerne til at tilslutte sig ‘Slip haven fri’-kampagnen – se www.sliphavenfri.dk

Det vil også i den kommende sæson blive muligt at få besøg fra ‘naturagenterne’ – se https://odsherred.dn.dk/naturen-i-odsherred/faa-besoeg-af-naturagenterne/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *