1 thought on “Indkaldelse til Generalforsamling 2020

 1. Mogens christoffersen

  Der er en dårlig dækning, og der er ikke udsigt til forbedringer med de nuværende internetudbyder

  Energistyrelsen har foretaget en kortlægning af områder, der kan få bredbåndsstøtte. Denne kortlægning er baseret på data fra bredbåndsselskaberne om deres dækning i dag samt deres konkrete planer for udrulning inden for de næste 3 år. Hver eneste husstand i Overby Lyng er markeret med en gul prik på Energistyrelsens kort, der viser, at der maksimalt kan leveres 10/2 Mbits/s nu og i de kommende tre år. Nogle sommerhusejere har brug for en bedre dækning, og dækningen har vist sig at være meget følsom overfor, hvor mange brugere der er. Dette gælder ikke en fibernetløsning.

  For nogle vil fibernet være en betydelig forbedring af forholdene, som ikke vil kunne opnås med de eksisterende udbydere.

  Fibernet på Sjællands Odde
  Hvis vi kan samle 700 tilmeldinger i området mellem Gniben og Lumsås, så kan vi få fibernet lagt ind.
  Hvad koster det?
  Man kan fx tegne et sommerhus abonnementet, som også gælder for “fastboere”. Det koster 1.495 kr. at få det installeret. Det fulde beløb kan fradrages som håndværkerfradrag. Fiberbredbånd med en hastighed på 50/50 Mbit/s koster pr. måned 199,-kr. Man har mulighed for at lukke det ned lige så mange måneder, man vil. Det koster 49 kr. at lukke det en periode og koster så 49 kr. pr. måned i de måneder, det er lukket. Det er gratis at aktivere det igen. Man binder sig for 6 måneder. MEN hvis vi opnår det ønskede antal tilmeldinger (der er pt flere end 200 tilmeldte) inden d.30. september starter gravearbejdet januar/februar og er færdigt inden påske 2021. Så de 6 måneder man binder sig for er altså april til og med september. Fiberbredbåndet kan også kombineres med alle mulige og umulige TV pakker.

  her http://www.fibia.dk/odden eller
  https://www.fibia.dk/privat/subsites/fiberbyer/odden/

  Meld dig ind i Facebook gruppen Fiber på Odden.
  https://www.facebook.com/groups/1538444509813145/permalink/2725835517740699/

  Fiberbilen er følgende dage på Brugsens parkerings plads:
  Kom og mød os i fiberbilen og hør om fibernettet og alle de muligheder, det giver dig og dit lokalområde. Vi kan også hjælpe dig med din bestilling. Sted: Superbrugsen Odden, Oddenvej 217 Tid: Mellem klokken 10.00 – 13.00 Dato: Følgende onsdage: 1. juli, 8. juli, 5. august, 12. august, 19. august og 26. august. Vi følger naturligvis alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne om afstand og håndsprit
  D.15.8 er der et “større” informationsmøde i Oddens forsamlingshus.
  Mere om det senere.

  Mogens Christoffersen
  Almastien 2
  4583 Sjællands Odde. Tlf. 30130248

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *